U bent op de plaats waar uw voertuig zijn loop kan beginnen.

Onze specialisatie is gebaseerd op het slepen tussen Polen en Nederland, Duitsland, België en Luxemburg - het is mogelijk om verschillende soorten voertuigen en ladingen tussen deze landen te vervoeren. Afhankelijk van uw behoeften en eisen kan het slepen worden uitgevoerd met verschillende soorten voertuigen zoals vrachtwagens, autotrailers, opleggers, enz.

Bel ons.

Slepen in heel Europa - een paar woorden over ons


NaLawecie.com (Transline) vervoert voertuigen, motoren, machines (landbouw en bouw) en andere goederen volgens individuele opdrachten of iets veeleisender dan slepen, wij kunnen u helpen. Ons wagenpark is ultramodern en geschikt voor het vervoer van verschillende soorten vracht, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bezittingen efficiënt en veilig worden vervoerd.

Wij willen hieraan toevoegen dat wij zeer flexibel zijn en ons kunnen aanpassen aan de verschillende behoeften van onze klanten. Als u niet-standaard transportvereisten hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag met raad en daad bij en onze prioriteit is de tevredenheid van onze klanten.

Ons bedrijf beschikt over alle vereiste certificaten en transportvergunningen, zodat wij een breed scala aan transportdiensten kunnen aanbieden.

Ons personeel bestaat uit een hecht en ervaren team van gekwalificeerde chauffeurs, expediteurs en logistieke medewerkers, die goed op de hoogte zijn van de wirwar van voorschriften en de eisen (ook die van de EU) kennen en over alle noodzakelijke instrumenten en vergunningen beschikken om hun werk te doen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw eigendommen of personen op een veilige en professionele manier worden vervoerd.

Als u een transportbedrijf nodig heeft dat aan al uw verwachtingen voldoet en veilig transport biedt, moedigen wij u aan gebruik te maken van onze diensten. Wij garanderen professionaliteit en flexibiliteit, evenals een individuele benadering van elke klant. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw transport verzorgen!

Galerie


samochody
samochody
samochody
samochody
samochody
samochody
samochody
samochody
samochody
hol aut